Contact|

Congres Allemaal Anders


15 februari 2022 | Online congres

Infomarkt

Op het Congres Allemaal Anders wordt een informatiemarkt ingericht waar verschillende bedrijven en organisaties zich presenteren.

Bent u werkzaam met of voor (zorg)professionals in het sociale domein? En heeft u interesse om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en meer bekendheid te geven? Dan is deelnemen aan de informatiemarkt tijdens het Jaarcongres Allemaal Anders de uitgelezen kans om uw aanbod aan uw doelgroep te presenteren! Er is de mogelijkheid om een flyer bij te voegen aan de congrestas voor de deelnemers, een advertentie sheet aan de pauze toe te voegen en/of een stand te huren. Dit alles is ook te combineren met een advertentie in het blad Sozio (mediapartner van het congres). 

Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Ga dan direct naar het online inschrijfformulier om uw organisatie in te schrijven. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden overleggen? Neem dan contact met Philippine Herkes via philippine@mailswp.com of bel naar 020-3697237.

Standhouders die zich reeds hebben aangemeld:

 

Uitgeverij SWP, uitgever voor educatie, vak & wetenschap www.swpbook.com
Het herkennen van de gedragskenmerken bij een autismespectrumstoornis (ASS) én het begrijpen en spreken van de ‘autistische taal’ zijn cruciaal in het kader van de diagnostiek, de behandeling en begeleiding. In de cursus ‘autismespectrumstoornissen bij kind en jeugd’ leer je de vertaalslag maken van gedrag naar autistisch denken. Je oefent vaardigheden om bij een vermoeden van een ASS de juiste vragen aan ouders/verzorgers te stellen. Ook oefen je om observatie- en onderzoeksgegevens ten behoeve van de beeldvorming te analyseren.
Deze cursus is zowel online als klassikaal te volgen. Wil je deze cursus 100% online volgen en nog dit jaar starten? Schrijf je dan in voor de uitvoering van 10 mei 2022.
Deze verdiepende cursus is geaccrediteerd door LV POH-GGZ, NVO, NIP KJ en SKJ.
Meer weten over deze cursus? Of je direct inschrijven om zeker te zijn van deelname? Bekijk de cursuspagina.