Contact|

Klem in het systeem!


6 juni 2024 | Planetarium Amsterdam

Infomarkt

Op het Congres Autisme: klem in het systeem! kunnen verschillende bedrijven en organisaties zich presenteren via een flyer in de congrestas voor de deelnemers. 

Bent u werkzaam met of voor (zorg)professionals in het sociale domein? En heeft u interesse om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en meer bekendheid te geven? Dan is dit de uitgelezen kans om uw aanbod aan uw doelgroep te presenteren! Er is de mogelijkheid om een flyer bij te voegen aan de congrestas voor de deelnemers. Bent u hierin geïnteresseerd? Ga dan direct naar het online inschrijfformulier om uw organisatie in te schrijven. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden overleggen? Neem dan contact met Philippine Herkes via philippine@mailswp.com of bel naar 020-3697237.

Standhouders die op het symposium aanwezig zijn:

 

Uitgeverij SWP, uitgever voor educatie, vak & wetenschap www.swpbook.com
Logavak Opleidingsgroep verzorgt bij- en nascholing voor professionals in GGZ, Jeugdzorg, Kinderopvang, Management, Onderwijs, Psychologie, Zorg en Welzijn via specialisatie-leergangen, cursussen, meerdaagse opleidingen en workshops. Ga voor meer info naar: www.logavak.nl