Contact|

Klem in het systeem!


6 juni 2024 | Planetarium Amsterdam

Voorwaarden

Organisatie

Het programma voor het Congres Autisme: klem in het systeem! is ontwikkeld in samenwerking met Uitgeverij SWP en Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme (WTA).
De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom.


Datum en plaats
Het congres zal plaatsvinden in Amsterdam op 6 juni 2024

U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.
 

Prijs 

Reguliere prijs voor deelname op locatie is € 339,- excl. btw per persoon, dit is inclusief inclusief lunch, consumpties en symposiummateriaal. 
 

Annuleringsregeling

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 23 mei  2024 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd.
  2. Bij annulering tussen 23 mei en 30 mei 2024 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
  3. Bij annulering na 30 mei 2024 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.


Algemene Voorwaarden

Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.

 

Kortingsregelingen

Early Bird-korting: snelle beslissers ontvangen 30 euro korting op de deelnamekosten. Early Bird-prijs is € 309,- excl. btw voor deelname. Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 20 februari online is ingevoerd.

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.

Studenten: studenten ontvangen € 99,- korting. Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gemaild naar office@logacom.nl.

WTA--abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 

Speciaal tarief: Er geldt voor cliënten en ervaringsdeskundigen die op persoonlijke titel willen deelnemen en niet verbonden zijn aan een organisatie, een speciale korting van € 99,-.

Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.


Contact

Programmering:
Ingrid de Jong, Uitgeverij SWP
idjong@mailswp.com 

Congrescoördinator/Backoffice:
Mariska Witteveen, Logacom 
office@logacom.nl

Overige informatie:
Congressecretariaat Logacom BV, office@logacom.nl
Berichten per mail proberen wij binnen een week te beantwoorden. Wilt u direct antwoord op uw vraag?                    Bel dan naar 020 - 320 33 64 (op kantoordagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00)

Bezoekadres:
Bildung.city
Spaklerweg 79
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Postadres:
Postbus 12010
1100 AA AMSTERDAM

www.logacom.nl
​Telefoon 020-3203364

Websites: www.autismesymposium.nl, www.Logacom.nl
Facebook: www.facebook.com/Logacombv
Twitter: @Logacom