Contact|

Congres Allemaal Anders


15 februari 2022 | Online congres

Voorwaarden

Organisatie

Het programma voor het Congres Allemaal Anders is ontwikkeld in samenwerking met Uitgeverij SWP en Wetenschappelijk Tijdschrif Autisme (WTA). De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom.

Datum en plaats
Het congres zal ONLINE via livestream plaatsvinden op 15 februari 2022

U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.
 

Prijs 

Prijs online deelname
Reguliere prijs voor deelname via online livestream is €275,- excl BTW per persoon, dit is inclusief congresmateriaal dat naar u thuis wordt opgestuurd. 

De congrestas met congresmateriaal wordt naar online deelnemers per post verstuurd. 
Voor aanvullende toelichting op het online congres via livestream is een bijlage met FAQ ontwikkeld, de meest gestelde vragen (en antwoorden) zijn hierin opgenomen. Mist u infrormatie? Bel ons dan op 020-3203364.
 

Inschrijvingsvoorwaarden

Uw inschrijving wijzigen? Hiervoor gelden aanvullende voorwaarden.

Een deelnemer mag de deelname (van fysiek naar online en andersom) éénmaal kosteloos wijzigen, voor een tweede of derde wijziging rekenen wij €25,- euro administratiekosten.

  • Het is binnen 14 dagen tot 7 dagen voor het congres mogelijk om, met restitutie van een deel van het inschrijfgeld, fysieke deelname te wijzigen naar online deelname. U ontvangt een credit van €35,- excl btw.


Annuleringsregeling

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 25 januari 2022 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
  2. Bij annulering tussen 1 en 8 februari 2022 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
  3. Bij annulering na 8 februari 2022 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.


Algemene Voorwaarden

Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.

Kortingsregelingen

 

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.

Studenten: studenten ontvangen € 59,- korting. Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

WTA, Sozio- en PiP-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 

Speciaal tarief: Voor cliënten en ervaringsdeskundigen die op persoonlijke titel willen deelnemen en niet verbonden zijn aan een organisatie, geldt een speciaal tarief van €99,- excl. BTW voor online deelname (fysieke deelname op locatie is €149 excl btw). Om in aanmerking te komen voor dit tarief selecteert u de kortingsoptie ‘cliënt’ en geeft u in het opmerkingenveld een beknopte toelichting op uw situatie. Heeft u vragen over mogelijkheden en toepassing van het cliëntentarief, neem dan gerust contact met ons op via office@logacom.nl of bel 020-3203364.

Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.


Contact

Programmering:
Ingrid de Jong, Uitgeverij SWP
idjong@mailswp.com 

Organisatie:
Mariska Witteveen, Logacom 
office@logacom.nl

Overige informatie:
Congressecretariaat Logacom BV, office@logacom.nl
Berichten per mail proberen wij binnen een week te beantwoorden. Wilt u direct antwoord op uw vraag? Bel dan naar 020 - 320 33 64 (op kantoordagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00)

Bezoekadres:
Bildung.city
Spaklerweg 79
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Postadres:
Postbus 12010
1100 AA AMSTERDAM

www.logacom.nl
​Telefoon 020-3203364

Websites: www.autismesymposium.nl, www.Logacom.nl
Facebook: www.facebook.com/Logacombv
Twitter: @Logacom